Radek ZembowiczEen tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle, uit de mond te nemen, prothetische voorzieningen. Hier kan worden gedacht aan een volledige – en/of gedeeltelijke prothese, overkappingsprothese op implantaten (klikgebit), frameprothese etc.

Hoe lang duurt het voordat ik een nieuwe prothese heb?

Een gemiddelde behandeling duurt ongeveer 5 weken*. Er wordt gestart met een DESKUNDIG onderzoek. De mogelijkheden en wensen worden samen met u besproken.

* zijn er aanvullende ingrepen nodig dan duurt de behandeling langer
  1. u komt in aanmerking voor implantaten dan wordt u eerst geholpen door de implantoloog. Na het plaatsen van de implantaten komt u na ongeveer 6 tot 8 weken terug bij de tandprotheticus.
  2. u heeft u nog eigen tanden en kiezen dan gaat u eerst naar de tandarts of kaakchirurg om deze te laten trekken, waarna er een tijdelijke prothese wordt geplaatst.

GebitsprotheseNeem a.u.b. contact op met ons als:

  • er pijnklachten zijn
  • uw prothese los zit
  • uw gezicht veranderd is
  • uw prothese regelmatig breekt

Herkent u een van deze bovenstaande problemen, maak dan een afspraak met onze praktijk. Tenslotte gaat alles prettiger met een optimaal functionerend kunstgebit.

Nazorg en garantie zijn voor ons een vanzelfsprekende zaak. Wij geven op geleverd werk één jaar garantie en eventuele aanpassingen achteraf (bijv. pijnplekken) lossen wij kosteloos voor u op. Reparaties en aanpassingen (rebasing) van het kunstgebit zijn bij ons in bekwame handen. Voorts zijn wij aangesloten bij de overkoepelende Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT). Voor u een extra zekerheid aangezien deze organisatie een geschillencommissie kent.

Vaak kunnen wij de kosten direct bij uw zorgverzekeraar declareren. U hoeft dan slechts uw eigen bijdrage te voldoen. Wij kunnen u hierover inlichten.

Tandprothetische praktijk Zembowicz voldoet aan alle normen en certificeringen…

Organisatie van Nederlandse tandprothetici